1. І.Є.Сілаєва, С.С. Шевчук, С.О. Заславська "Методика професійного навчання" Методичний посібник.
2. "Рибні товари" Навчально - методичний посібник.
2. "Рибні товари" Навчально - методичний посібник.
7. Винокурова Л.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: підручник для ПТНЗ. – 2-ге вид., допов., перероб. – К.: Вікторія, 2001. – 192 с.
8. Назаренко В.О. "Формування якості товарів"
9. Сирохман І.В. "Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів"
10. Технологія м’яса та м’ясних продуктів За ред. М.М. Клименка. — К.: Вища освіта, 2006. — 640 с.: іл.
8. Назаренко В.О. "Формування якості товарів"
9. Сирохман І.В. "Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів"
10. Технологія м’яса та м’ясних продуктів За ред. М.М. Клименка. — К.: Вища освіта, 2006. — 640 с.: іл.
Немає коментарів:
Дописати коментар